By Alma

Om oss

By Alma er en liten bedrift som holder til i Haugesund. Navnet er en hyllest til min bestemor, som lærte meg å strikke. Det ble derfor naturlig å hedre henne ved å navngi butikken og de to første produktene Alma, etter mormor, og Ella, etter farmor.

Ideen om å starte produksjon kom til som et resultat av at jeg ikke fant passende oppbevaringsløsninger som dekket mitt eget behov. Jeg hadde allerede en godt & blandet samling av pinner og diverse utstyr, men jeg savnet en oppbevaringsløsning som var like fin å se på som den var praktisk, romslig og ikke minst funksjonell.

Responsen på de første produktene har vært utrolig positiv, og det har inspirert oss til å utvikle enda flere løsninger for flere behov.

De to siste årene ser vi at utvalget av strikketilbehør har eksplodert. Det finnes så mye fint på markedet, men jeg tør å påstå at våre pinnemapper rommer mer utstyr enn de fleste. Vi bruker PU imitert skinn som er rimeligere enn skinn og lær, dermed også lavere en utsalgpris.

Pinnemappene våre finner du hos en rekke forhandlere over hele landet.

Nettbutikken er åpen for alle, og du kan handle som privatkunde uten innlogging. Er du forhandler må du først registrere deg som bedriftskunde i vår B2B-portal.

Kontakt oss gjerne på post@byalma.no for mer informasjon, og følg oss på sosiale medier for oppdateringer om nye produkter.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.